Thursday, 26 July 2012

Assalamualaikum & Hola !

1.   
Korang pergi kat tanda nih kalau  Korang nak  Register :))

2.
(Klik gambar utk lihat dgn jelas :P )
Korang Fill sume tuyh , then  korang klik Create Account :)

3.
Pastuyh die akan keluar Link baru :) And then Korang Klik Enter Hotel :))
Pastuyh Die akan Keluar Tab Baru :) 

4.
Then , kalau korang jumpe nih lepas klik enter hotel tadi , atau pon sebelum masuk hotel tadi , korang just click yang mne die sruh :))

Korang Tunggu je Loading die smpai masuk Hotel tuyh . 
Lepas masuk .. Korang akan jumpe Gambar Kat tepi tuyh


5.
Kalau korang jumpe nih , klik and then die akan keluar bnde nih
1. Featured : Lobby Hotel Dia :)
2.Rooms : Korang wajib klik kat sni utk jumpe kwn baru :))
3.Events : Tak yah klik pon takpe .
4.Me : Korang punye list room , tapi kalau korang takde lagi rooms , Klik Create Room kat bwh tuyh , thne korang pilih room yang korang suke , then boleh la korang decorate kan :))
4. Search : takde ape2 .


6.
Shop Utk korang Shopping Beli Barang Baru utk room koranng :)
Contoh korang beli barang nih 
1. Contoh korang beli kerusi tuyh , korang klik buy utk beli , then die akan keluar gmbar ke 2 tuyh , klik lagi skali kat buy tuyh then die akan taruk brg korang tuyh kat sni 


7.
Nih la tmpat brg korang yg korang beli tadi disimpan :) 
 Die akan keluar mcmnih :)
A.Floor :Utk brg Di atas lantai .
B. Wall : Utk brg kat Dinding 
C.Pets : Haiwan Peliharaan Korang 

8.
Nih gmbar aku sbnarnye , tpi ak buat sample utk korang , contolah nih korang , korang klik gambar tuyh , then die akan keluar macam nih 


A.Change Looks : Utk Korang Tukar Baju :)
B. Dance : Menari 
C:Wave : Lambai tangan -.-

9.
Kalau korang tgk kat bwh tuyh , akan nmpak gmbar nih iaitu ade kwn korang yang on tau  :))

Kla tuyh jela aku ajar , penat booooooo -.-


















Thank You for reading btw Come again kay ✿◕‿◕✿