Sunday, 16 December 2012

Tik Tok !

Assalamualaikum & Hola !


Hyep ! Header baru kita ^^ , cantik tak ? 8 kali da aku buat header , semuanya buruk-2 , nampaknya kali nih menjadi ! wkwkwk . Yang susah , terutamanya masa nak padam background gambar tuh -.- susah dowh  . Dalam header nih aku paling suka tulisan tuh wkwkwk . Gambar tuh nampak besar kan ._. . dari pukul 2 hingga pukul 3 cari gambar yang sesuai , tapi gambar nih nampak besar kan ? Biarlah -.- asalkan header -.-' . Tadi aku pergi sekolah mane ntah , check mata , ramai la jugak , aku pergi situ dengan mak aku and also adik aku . Sebenarnya aku malas nak pergi tapi nak buat camna , power spek mate aku da naik ke 300 -.- . Pastuh nak ganti spek mate baru ^^ Dia bagi free spek mate , tapi pilihla :) aku pilih spek mate ape ntah , aku takleh tengok cermin , spek mate tuh sesuai untuk aku tak , aku pon tak tahu -.- tapi spek mate tuh cantikla . Aaaa tak sabar nak sekolah :D nak jumpa kawan .


Thank You for reading btw Come again kay ✿◕‿◕✿