Sunday, 8 April 2012

Kejar Hot -.-

Assalamualaikum & Hola !

5347048008_94ff57ffa7_z_large

Kejar Hot , Kebanyakan nyer di fecabook Facebook ,  kenapa nak kejar Hot Chuiii , sakai nye -.- . Kau nak orang like kau punye status , sampai kau hack orang semue bagai -.- .Pastu kau hack orang yang Satu MBPTVJK .

Nak tau ape maksud MBPTVJK   Iaitu = Malaysia , Bangladesh , Pilipina , Thailand , Vietnam , Jepun , Korea .  #Bodohnye , Aku boleh tengok la sape yang like status kau tuh , sakai -.- .  Diorang bukan faham pon ape kau tulis -.- 

Then kau nak cakap kat kwn kau macam nie , "Aku da hot la weyh , aku tak perlu kan kawan macam kau " WhatTheFish !  Orang yang kejar Hot nie takde berkaitan ngan aku . Tapi ia berkaitan dengan kawan aku  #perempuan -.- 


Kau Hot ingat kawan takpe juge , nie kau hanya ingat dekat fan kau iaitu orang bangla , vietnam dan ape bagai sume tuh . WTF - Welcome To Facebook    WhatTheFish ! 

p/s : Kau nak hot selama-lamanya kan , okay aku akan bertepuk tangan bile kau hot kat api neraka :D


Aku bukan cakap dekat orang yang sama sekolah dengan aku -.- Sebab at sekolah aku budak hot sume tuh , tak sombong  :)  Tapi budak sekolah lain -.-
Subahannallah  :l



Thank You for reading btw Come again kay ✿◕‿◕✿