Saturday, 7 April 2012

Forever Alone ●△●

Assalamualaikum & Hola !

Tumblr_lz50fogizi1r3mrcyo1_500_large

(♥)Duduk sendirian takde partner di dalam kelas  . Meja ade 2 tpi takde kwn -.- partner as a friend kay , btw its a girl not a boy -.-  Semue dah ade partner masing-masing . Tapi takpe , aku ade kwn dekat belakang , depan , kiri , and for kanan takde , kerana takda partner . 

(♥)Kalau pasal partner like bf tuh , aku tak nak . Aku benci kaple2 nih . Kat skola ramai orang kaple ,dapat mencemarkan permandangan di sekolah yang cantik nie  -.-  Cantik la sangt ;D


(♥)Kalau korang nak tau maksud couple tuh itu aper tengok dibawah  :)

C = Cari
O= Orang
U= Utan / Ular
P= Peluk
L= Lagi
                                                                            E= Elok

                p/s : Sakai punye adik , tak bace habis nak cakap orang couple , sakai -.-






Thank You for reading btw Come again kay ✿◕‿◕✿