Wednesday, 6 June 2012

Meowww ♥

Assalamualaikum & Hola !

Tumblr_m4wwo8nlbd1qhahtxo1_500_large

Nak dekat sekolah , cepat masa berlalu . Shiqin tak buat pon lagi kerje sekolah :3 Hebat tak ? Okay tahu tak hebat -.- Tapi betul tak buat langsung , kasut sekolah belum basuh , beg sekolah belum basuh :3 Hik Hik 
Mesti ibubapa Shiqin bangge dn kitew kan :)

Hari jumaat nih da kne balik kampung :) sebab nak menghadiri kenduri saudare Shiqin :) , sambil tuyh nak ambik adek jugaaa :) Tapi best juge diorang takde kat rumah sebab , Shiqin boleh guna Komputer pada bila-bila masa :) Kate adek Shiqin " Iqin jangan guna dah Komputer bila kite balik nanti , sebab kau main lame dri kiteorang . Itu tidak adil " pastuyh Shiqin cakap " Bhahaha , ikut mood aku la , nak ke taknak , kau peduli hapa ? " #No badword please -.-" Lepastuyh die Diam , bhahaha . Hari itu gaduh dengan Shiqin pon tak past -.- , patutnya perempuan nangis dulu , nie dia pulak yang dulu -.-

Tapiii kan kalau diorang takde , bosan la rumah jadi sunyi je , Tapi sunyi sikit la , sebab kucing kite , Choki , die je yang temankan Shiqin :3 Sayang Die :3 Die kucing ketiga Shiqin :3 Shiqin tak boleh tunjuk gambar die , nnti die lari :(

Okla Setakat nih jela Shiqin post untuk hari nih , Kalau Shiqin ade mood kitew post lagi :)

Note Comel : Korang mesti pelik kan , kitew gune nme Shiqin iaitu nme kitew , slalu kitew guna aku kann hewhew -.-"

Thank You for reading btw Come again kay ✿◕‿◕✿