Saturday, 31 March 2012

Earth Hour Is Da Best ●▽●

Assalamualaikum & Hola !


°Fuhh , bestnya semalam . Aku and sekeluarge sambut Earth Hour untuk selamat kan bumi kita . Tugas aku , bukak lampu bilik semue orang , Abang ku gune komputer , adik2 aku main game , and family aku pula teng0k tv . Bestnyeeee Aku dan sekeluarge aku da selamat kan bumi yey ! #korang ade ? -.-"

°Actually Earth Hour bukan macam nie , Earth Hour kene tutup semue lampu dalam mase 1 jam . Nie tak bukak sana bukak sini #bukan buka baju ye, bukak lampu -.-" Orang blue confirm fikir sembarangan -.-" .

°Kalau tengok bangunan-2 dekat Klcc kene tutup lampu , tak nampak cantik ken -.- . Tapi nak buat macaman a kite kena lah selamat kan bumi kite , kalau bukan kite siape lagi , Kucing aku ? -.-" #Rasenye kite selamat juge kalau kucing aku selamatkan bumi  -.-" .



°p/s : Jangan buang sampah merata-rata , ia akan mencemarkan permandangan di sesuatu tempat -.-" .



Thank You for reading btw Come again kay ✿◕‿◕✿